For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Covers til Mobiltelefoner

Hos Coverzone finder du et bredt udvalg af covers til din mobil. Vi har alle forskellige krav til hvordan vores telefon skal beskyttes, og derfor er det også vigtigt for os, at du har produkter i alle prisklasser og designs at vælge mellem. Vi holder grundigt øje med, hvad der rører sig på markedet – det er din garanti for nye designs til de skarpeste priser.

Når du skal vælge et hylster til din iPhone eller Samsung er der flere ting at tage stilling til. Skal det dække hele telefonen, bagsiden eller kun kanterne? Hvis du af erfaring ved, at din mobil vil blive udsat for mange stød og slag i løbet af dagen, vil vi anbefale et flip-cover. Så får du dækket både front og bag, og behøver derfor ikke bekymre dig ridser. Mange flip cases har desuden plads til kreditkort, så her får du altså en praktisk 2-i-1 løsning. Hvis du derimod ønsker at holde skærmen fri, anbefaler vi et klassisk etui. Fordelen er, at du får dækket bagsiden og kanterne, men samtidig ikke skal ulejlige dig med at åbne en flap, hver gang du skal bruge den. Bumperen er den ideelle løsning til dig, der ønsker at beskytte din iPhone, men samtidig ikke vil kompromittere dens originale design.

Der findes efterhånden covers i mange forskellige materialer, herunder plastik, silikone og læder. Det er selvfølgelig et afgørende parameter for udseendet, men også en vigtig faktor i forhold til prisen. Vi er godt klar over, at det måske ikke er alles førsteprioritet at bruge penge på et telefon skjold. Derfor tilbyder vi produkter i mange forskellige materialer og prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Vi forhandler både originale- og tredjepart covers, men uanset hvad du vælger, er du garanteret et kvalitetsprodukt til markedets laveste priser. Vi har 14 dages fortrydelsesret, så hvis du ikke er tilfreds med dit køb kan du altid få pengene retur. Hvis du vil passe ekstra godt på din mobil foreslår vi desuden, at du tager et kig på vores velassorterede udvalg af skærmbeskyttelse. Det hærdede panserglas er en af de mest effektive måder at beskytte din telefon på. Vores beskyttelsesglas er nemme at sætte på, og findes til mange forskellige modeller.

Mobilcovers til enhver smag

Hos os finder du naturligvis også cases til andre mærker såsom Samsung, Huawei og Sony. Vi udvider også jævnligt vores sortiment indenfor disse kategorier, så hvis der bliver lanceret en ny model, kan du være sikker på at du kan finde et hylster til den her på siden. For at du som kunde får mest ud af dine elektroniske produkter tilbyder vi også et stort udvalg af tilbehør såsom høretelefoner, opladere og sportsarmbånd. Vi har udstyret, som gør din hverdag lettere uanset om det er på bilturen, i fitnesscentret eller på jobbet. Det vigtigste for os, er at du finder lige præcis den vare, som du står og mangler. Derfor svarer vi også gerne på spørgsmål og hjælper dig i løbet af købsprocessen. Skulle du mod forventning ikke kunne finde det produkt du leder efter, hører vi meget gerne fra dig. Vi udvider løbende vores sortiment, så vores kunder kan få præcis det de ønsker.