PANZER® iPhone X/XS - Full-Fit Glass, Sort

  • 249,00På Lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Med PANZER® Premium Full-Fit Glass får du nu ultimativ og stilrigtig beskyttelse til din iPhone X/XS!
Tiden med at bekymre sig om hvor man placerer sin telefon og fedtede fingeraftryk på skærmen er slut.
Med PANZER®'s innovative panserglas får du skærmbeskyttelse lavet på det stærkeste glas på markedet – nemlig Silikat glas, som er 80% mere hårdføre end den ellers mere almindelige Premium Tempered Glass. Full-Fit er fremstillet med runde kanter, som dækker hele displayet fra ende til anden. Det 0,33 millimeter tynde glas gør at panserglasset næsten ikke kan ses, når først det er fastgjort på displayet og vil heller ikke genere det daglige brug af telefonen og displayets egenskaber, såsom touch, lys og grafik.

Glasset er udarbejdet med hvad der kaldes Anti-Shatter teknologi. Det vil sige at glasset dækkes af et tyndt lag film, som ikke splintres og som holder glasskår på plads, hvis panserglasset eller displayet skulle gå itu. Dette lag folie gør også at skærmen bliver mere behagelig at røre ved og gør telefonen mere modstandsdygtig overfor støv, snavs og fedtede fingrer. Derudover er produktet 150 procent mere ridsefast end stål og modstår derfor bedre skrammer, slag, ridser og stød.

Det er nemt og gnidningsfrit at påføre glasset, da dette gøres ud brugen af lim eller lignende. Det eneste du skal gøre, er at følge instruktionerne som klart og tydeligt er angivet bag på emballagen. Der medfølger en vådserviet og en fiberklud, som bruges til at rense telefonens display inden panserglasset fastgøres. Fiberkluden kan også bruges til at presse glasset på plads og til at fjerne luftbobler som kan dannes mellem glas og display.

Dette Full-Fit Glass er designet med en sort ramme, for at matche din telefon bedst muligt.

Se hvilke andre slags skærmbeskyttelse vi udbyder til iPhone X/XS her!

Fra anden vinkel: PANZER® iPhone X/XS - Full-Fit Glass, Sort
Husk at købe tilbehør