For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

PANZER® Samsung Galaxy A8 2018 - Curved Glass, Sort

  • 349,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

PANZER® Premium Curved Glass giver fuld beskyttelse til din Samsung Galaxy A8 2018!
Dette designsikre panserglas er udarbejdet med ekstra afrundede kanter, som beskytter hele din skærm uden at efterlade snavs, fedt og støv i revner og mellem skærmbeskyttelsen og selve skærmen på din telefon. Dette kaldes 3D Perfect Fit Edge Protection og giver fuld beskyttelse af displayet fra kant til kant. Glasset er produceret på 0,33 mm hærdet glas, som er 9 gange stærkere end almindeligt glas (9H), og gør desuden også at panserglasset næsten er usynlig for brugeren. Desuden føles glasset rart at røre ved og generer derfor det daglige brug af telefonen.

Skærmbeskyttelsen er lavet på Anti-Shatter teknologi, hvilket gør at skærmen ikke splintres og at panserglasset holder glasskår på plads, hvis displayet eller skærmbeskyttelsen skulle gå i stykker – dette ved hjælp af et filmlag som ligger på glasset. Glasset er 150% mere modstandsdygtig over for ridser i forhold til stål og modstår også nemmere hårde slag og stød.

 Skærmbeskyttelsen fastgøres uden brug af lim eller lignende, ud fra instruktionerne som er beskrevet bag på indpakningen. Der følger en vådserviet og en fiberklud med dette produkt, som skal bruges til at rense displayet inden at panserglasset påføres. Fiberkluden kan også være behjælpelig i at påføre skærmbeskyttelsen og udligne luftbobler.

 Glasset har en farvet ramme som passer til farven på telefonen og passer perfekt til brug med et cover eller en wallet.

 Udforsk andre slags skærmbeskyttelser her på siden!

Fra anden vinkel: PANZER® Samsung Galaxy A8 2018 - Curved Glass, Sort
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.