For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Powerbank til mobil

Vi har alle oplevet, at vores mobiltelefon løber tør for strøm. En powerbank er løsningen på problemet. Powerbanken fungere som et ekstra batteri til din telefon. Vi tilbyder flere typer powerbanks, da der er stor forskel på, hvor længe batteriet holder. Powerbanks eksisterer til både mobil, batterier, GPS og hvad der ellers kan lades op med en powerbank. Der er to vigtige årsager til, at flere af os skaffer en powerbank til vores smartphone. Hovedårsagen er naturligvis, at uanset om du ejer en iPhone eller andet mærke, så ved du, at din smartphone ikke holder på strømmen i ret lang tid. Derfor er powerbanken en genial løsning, når man vil indgå at løbe tør for strøm. Den anden årsag er, at når man er ude og rejse kan det være besværligt, at finde opladningsmuligheder – nogle gange er det faktisk helt umuligt. I dette tilfælde er en powerbank den eneste måde at forsyne mobiltelefonen.

Hvorfor skal jeg købe en powerbank?

Der er inden for de seneste år sket en markant stigning i køb af bærebare powerbanks og telefonopladere. De blevet en af de mest populære elektroniske gadgets som man kan købe for penge. Efterhånden som vi bliver mere afhængige af vores elektroniske, online livsstil, løber batterierne på vores enheder hurtigere og hurtigere tør for strøm og det er et problem, som vi alle vist kan nikke genkendende til. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har behov for at købe en powerbank, så skal du læse videre her, hvor vi nu vil fremlægge – hvad vi betegner, som 10 rigtig gode grunde til at købe en powerbank.

10 gode grunde til at købe en powerbank

1: Til den rejsende
Verdenens moderne tider gør at vi ikke længere bare rejser med et rent sæt undertøj og en tandbørste. Nu sørger vi næsten altid for, at få pakket alle vores forskellige enheder, som kan gøre turen mere interessant. Om det så er ens telefon til at spille spil eller om det er ens computer til at se en film eller skrive en opgave færdig, så har vi det med.

At rejse tager ofte udgangspunkt i selve turen og det betyder som regel, at man kommer til at bruge lang tid på enten et tog, et fly, en bus eller i en bil. Foruden at nævne al ventetiden i lufthavne, på bus- eller togstationer. I disse transportmidler eller på disse venteplatforme har du ikke altid direkte adgang til et strømstik, hvor du kan genoplade din enhed.
Med en powerbank slipper du for at opleve, hvad nogle vil kalde, melankolsk fladt-batteri-blues.

Heldigvis kommer powebanks i dag i rejsevenlige størrelser. Her hos Coverzone kan du for eksempel få en PowerBank 13.000mAh Micro USB fra Eloop, som måler 13,2 cm og derfor nemt kan tages med på turen.

2: Til den spilglade
At spille spil på mobiler, frem for computere, bliver mere og mere populært. Nogle af de mest populære og sjove spil, er for eksempel Angry Birds, Candy Crush og Hay Day og, ej forglemme, Pokémon GO.

Medmindre at du har boet under en sten de sidste par år, har du ikke kunne undgå at støde på dillen som tog verden med storm. Èn ting som alle disse spil har til fælles, er at deres spilindhold hurtigt kan dræne din telefons batteri. Da Pokémon GO opmuntrer og opfordrer spillerne til at komme ud - og rundt og omkring, til forskellige steder, er det blevet et problem for spillere verden over, at de løber tør for batteri på deres enheder. Så for at sikre at du altid kan komme ud og fange Pokémons, så vil en powerbank være en god investering.

Hertil tilbyder vi naturligvis at du køber den vildt kraftfulde Pokémon GO PowerBank 12.000mAh. Batteriet i denne powerbank er af høj kvalitet og passer til alle slags enheder som kan oplades via USB datakabel. Den er formet som en Poké ball, for at du rigtig kan føle dig som vaskeægte Pokémon hunter. Med denne powerbank følger der en flot gaveæske med.

3: ”Size matters”
Mange tror at rejsebatterier kun kommer i store størrelser, hvis de skal kunne rumme en batteritid som er værd at investere i. Dette er dog ikke tilfældet. Der findes i dag flere og flere powerbanks på markedet, som er små nok til at passe en lomme eller en håndtaske, og passer derfor også snildt i en rygsæk eller i en skuldertaske. Her på shoppen tilbyder vi f.eks. En Mini PowerBank 2500mAh Micro USB, som kun måler 9,6 cm. I længden og passer i de fleste lommer og tasker.

4: Til pendleren
Til dig som pendler til og fra arbejde eller skole hver dag, er det fuldstændig optimalt at investere i en powerbank. Når du sidder fastklemt i et tog eller en bus i 1,5 time hver dag, er det virkelig begrænset hvad du kan lave, for at slå tiden ihjel. Her er din enhed, hvad enten det er din smartphone, din tablet eller din computer, med til at få tiden til at flyve af sted lidt hurtigere. Ved at have en powerbank med på turen, skal du ikke frygte at løbe tør for strøm, hvis du liiiige skal se det sidste af det afsnit af Game of Thrones, som du var begyndt på aftnen forinden, eller tjekke op på de seneste nyheder på de sociale medier.

5: Til udendørstypen
Nogle gange er det bare rart at komme lidt væk hjemmefra og tilbage til naturen. Camping, vandring eller fisketure kan være virkelig sanselig, beroligende og idyllisk, men hvad gør man hvis man gerne vil prøve at fange nogle af de idylliske øjeblikke man oplever på sin tur med et billede? Eller hvis man har lovet at ringe hjem en gang i mellem for at forsikre at man er okay? Du bruger naturligvis din smartphone. Der findes mange slags rejsebatterier i dag, som er super praktiske at have med i naturen. Nogle powerbanks er fremstillet til en aktiv livsstil og er derfor også designet mere hårdføre end powerbanks til dagligt brug.


6: Til den som ikke vil gå glip af noget
Du har sikkert oplevet, at du sidder og snakker med dine venner, og de lige pludselig begynder at snakke om en kæmpe nyhed, som du, på en eller måde, ikke lige havde fået. Med din telefon lige ved hånden mindsker det sandsynligheden for at det sker, da du hele tiden kan holde dig opdateret. Men hvis din telefon nu skulle løbe tør for batteri, så sidder du i samme situation igen. Du kan risikere at misse et vigtigt opkald omkring et job som du har ansøgt, eller måske endda bare en sød besked fra personen som du har skrevet med på Tinder. Minimer risikoen for dette med en powerbank.

7: Til festivalgængeren
Hvis du spørger os, så findes der næsten ikke noget så sjovt som en flerdages musikfestival, hvor du camperer med dine venner og oplever noget fedt musik. Ved at holde din telefon i live under festivalen, har du altid mulighed for at kontakte dine venner, hvis I bliver væk fra hinanden, fortsætte festen med musikafspiller nede i campen når koncerten er slut, og poste billeder og videoer af jeres oplevelser, og gøre alle dem derhjemme misundelige på jeres fest. Sørg derfor at købe en powerbank inden festivalsæsonen starter, så du ikke skal tænke på det når først festen er gået i gang.

8: Til den hårdtarbejdende
Udover at være super smart og handy i dit privatliv, er powerbanks også virkelig behjælpelige i dit arbejdsliv. Her er nogle få af de jobs, hvor en powerbank især vil komme til nytte:

- Fotografer - kan holde deres kamera opladet når de er på photoshoots
- Sælgere som ofte er på farten
- Små forretningsejere
- Ejendomsmæglere som kører rundt fra hjem til hjem
- Folk som arbejder i håndværkerfagene
- Studerende

9: Til den som går op i sikkerhed
At gå alene hjem om aftenen kan godt være en nervepirrende situation, at befinde sig, da man hurtigt kan føle sig forfulgt. Forestil dig nu at du faktisk finder dig selv i den situation og din telefon er løbet tør for batteri. Det kan også være at du er ude og køre en lang tur og dit dæk lige pludselig punktere midt ude på herrens mark, hvor der ikke er et hus eller telefon inden for rækkevidde. Hvis din telefon er løbet tør for batteri er der intet du kan gøre, andet end at vente. Her kan en powerbank igen være dig behjælpelig. Med et rejsebatteri til at lade din telefon op, så har du altid mulighed for at ringe efter hjælp.

10: Til den sparsomme
Indtil videre har vi nævnt adskillige grunde til hvorfor du skal købe en powerbank og fortalt lidt om, hvilke slags powerbanks, som er tilgængelige på markedet, men udover at det er batteri som kan tages med på farten, så er det bedste ved powerbanks, at de er til overkommelige priser! Nogle af de billigste powerbanks er billigere end at gå til frisøren, at gå ud og spise eller end at købe en flaske vin! Så der er ingen undskyldning for ikke at købe en powerbank.

Nu har du læst 10 rigtig gode grunde til hvorfor du skulle købe en powerbank. Hvis du er ved føle dig overbevist, så bliv her på shoppen og tjek vores brede udvalg af forskellige powerbanks ud. Husk at vi tilbyder også smart biltilbehør, iPhone X coverbillige panserglas til iPhone.