For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Prisgaranti på Coverzone

Når du handler hos os, er du til enhver tid sikker på, at det er til markedets laveste priser. Det vil således sige: Hvis du mod forventning skulle finde et af vore produkter til en lavere pris i en anden dansk webshop, så matcher vi øjeblikkeligt prisen - og giver dig produktet til den laveste pris.

Således fungerer vores prisgaranti:

1. Hvis du skulle finde et produkt til en lavere pris hos en af vores konkurrenter, så benytter du bare vores prisgaranti, forudsat at nedenstående betingelser er opfyldt.
2. Skulle et sådant tilfælde opstå, så sender du os enten et link, et skærmbillede eller en anden form for dokumentation på, at du har set produktet til en lavere pris.
Husk at skrive, hvor varen kan købes samt hvilken dato, der er for tilbuddets varighed. Send dokumentationen til info@coverzone.dk

Vilkår på Coverzone

Hvis vi skal kunne matche prisen, så skal du have købt produktet hos os. Og din henvendelse til os skal ske senest syv dage efter datoen for dit køb.
Desuden har du ikke tidligere gjort brug af din prisgaranti på produktet. Herudover gælder prisgarantien kun på identiske produkter.
Det vil således sige, samme størrelse, design, version og så videre. Endelig matcher vi kun produkter fra andre danske webshops.
Og produktet skal være på lager ved verificeringen. Hvis fragt, told, eller andre afgifter kommer oven i, så skal de medregnes i sammenligningen.
Webshoppen skal drives af et dansk firma med navn, adresse, telefon og CVR-nummer. Visse af vore produkter omfattes ikke af prisgarantien.
Vi giver prisgaranti for prisen – eksklusive eventuelle former for bonus, rabatkoder eller regulære fup shops.
Som sagt giver vi prisgaranti, hvis førnævnte forudsætninger er opfyldt. Og vi giver dig fem procent ekstra i rabat som tak for hjælpen.
Differencen vil blive indsat på din kundekonto som en butikskredit.