For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro iPhone 8/7 EcoLeather Wallet Detach Cover sort

  • 189,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Puro iPhone 8/7 EcoLeather Wallet Detach Cover - sort

Puros EcoLeather Wallet Detach cover til iPhone 8 i sort er det super perfekte cover til dig, der ønsker fuld funktionalitet til dit mobilcover. Coveret giver ikke blot komplet beskyttelse til din iPhone mobil, men også mulighed for at opbevare kontanter og kreditkort. Her er plads til alt det vigtige, når du er på farten.

iPhone 8 coveret indebærer et omslag med indbyggede lommer og et aftageligt bagcover, der sidder på telefonen, og som kan afmonteres omslaget med magnetisk system. Du har derfor mulighed for at adskille mobilen fra omslaget efter behov og får altså hele to cases samlet i ét produkt! Den magnetiske lukning bidrager til en brugervenlig oplevelse, hvor du har direkte adgang til din enheds tjenester samt alle betjeningsknapper- og indgange.

Hvis du ikke er til pangfarver, glimmer og vilde mønstre på dit mobilcover, så kan du også roligt ånde lettet op. Det her omslag er simpelt, flot og praktisk, og den afdæmpede, sorte farve passer til alle telefoner og anledninger. Puro omslaget er fremstillet i ægte økolæder, hvilket forlænger holdbarheden på produktet betydeligt. Coveret vil derfor ikke så let blive slidt i stykker, og de brugsspor, der måtte komme, når du anvender produktet, vil stort set ikke være til at få øje på. Ikke nok med det, så forbliver din iPhone X helt pæn og fri for ridser, fordi coveret omslutter telefonen totalt. Den høje kvalitet i materialet er lig med et godt cover, der sikrer, at din enhed kan blive ved med at ligne en helt ny telefon flere år efter, du har købt den.

Lædercoveret har muligvis skruet ned for de udvendige detaljer, men indeni har coveret fine og funktionsdygtige lommer til sedler, kreditkort og visitkort. Der er tre indvendige lommer til kort og én stor lomme til kontanter, så du på den måde kan samle pengepung og mobil ét sted. Coveret er især praktisk, hvis du er typen, som plejer at have mobilen eller pungen (eller begge dele!) liggende i lommen. Ved at samle det hele sparer du plads.

Du skal heller ikke famle for længe efter telefonen i lommen, eller være bekymret for, at den glider ud af hånden. Omslaget har nemlig en nubret overflade, der giver et solidt greb om mobilen. Selv hvis du skulle være uheldig at tabe telefonen, eller at den på anden vis bliver udsat for uheldige sammenstød, så sørger mobilcoveret for at afværge bump og stød.

Din iPhone er beskyttet på den bedst tænkelige måde, og lædercoveret holder din telefon sikkert på plads, så du ikke skal bekymre dig om, at den falder ud, og så det samtidigt bliver nemmere at skrive beskeder, foretage opkald og spille spil mens omslaget sidder på.

Der er her tale om et flot og elegant cover til en fornuftig pris, som svøber din iPhone X ind i et beskyttende lag af høj kvalitet.

Med Puros EcoLeather Wallet Detach til iPhone 8 får du altså:

- Et komplet samlingssted til kort, penge og telefon
- Mulighed for at adskille telefonen fra omslaget - du får to mobilcases i ét produkt
- Et klassisk og neutralt udseende til din iPhone
- Et omslag, der giver fuldkommen beskyttelse i mod stød og slag
- Beskyttelse af højeste kvalitet til en fair pris

Passer også til iPhone 7 og iPhone 6.

Se også vores store udvalg af iPhone 8 covers her.

Fra anden vinkel: Puro iPhone 8/7 EcoLeather Wallet Detach Cover sort
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.