For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro iPhone 8 Hippie Chic Summer Cover lilla

  • 199,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Puro Hippie Chic Summer Cover er til dig med en klassisk og feminin stil, som leder efter ekstraordinær og elegant beskyttelse til din iPhone.
Gør dig selv en tjeneste og giv din iPhone nyt liv med dette unikke mobilcover.

Coveret er pyntet med sølv og ægte tørrede blomster på bagsiden, der er indkapslet i det klare og smidige TPU-materiale med anti-ridse teknologi. Kanterne er lavet i det mere hårdføre PC-plastik, der ikke bare beskytter din telefon mod stød, men også bidrager til, at coveret sidder ekstra godt fast på telefonen. Selvom der er gjort plads til alle indgange og betjeningsfunktioner, så er coveret også let at tage af og på, og på grund af materialets lethed vil din iPhone heller ikke føles tungere. Du behøver derfor ikke at tage coveret af på et eneste tidspunkt.

Hippie Chic Summer Cover er sommerens store cover-hit og du vil uden tvivl skille dig ud fra mængden af cover-trends dette år, hvis du anskaffer dig dette mobilcover. De tørrede blomster giver nyt liv til din Iphone af autentisk charme, og vi kan næsten garantere, at du vil føle stor glæde og velbehag hver eneste gang, du hiver din iPhone op af tasken, når den er iklædt dette cover.

Du får alt det, du behøver med PUROs Hippie Chic-Cover til iPhone 8, der både er æstetisk og funktionelt udarbejdet, således at du nu får endnu mere ud af din iPhone.


Farve: Lilla.

EAN: 8033830264917

Fra anden vinkel: Puro iPhone 8 Hippie Chic Summer Cover lilla
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.