For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro iPhone 8/7 Plus EcoLeather Wallet aftagelig

  • 299,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Puro iPhone 8 Plus EcoLeather Wallet med aftageligt flipcover er som skabt til den kvalitetsbevidste iPhone-ejer.

Wallet-etuiet er produceret i eco-læder, hvilket vil sige, at du får ægte læder, men hvor selve garvningsprocessen er udført med vegetabilske stoffer, og materialet er derfor mere miljøvenligt end ved den traditionelle garvingsprocess, hvor der ofte bliver benyttet miljøskadelige kemiske stoffer og farver.

Hvis du samtidigt er træt af at slæbe på både pung og mobil, når du begiver dig rundt, så er der endnu mere grund til at anskaffe et wallet-etui som dette.
Her er tænkt på det hele, og det er netop gjort muligt at opbevare både kort, kontanter og mobil i ét samlet produkt, så du altid har det vigtigste lige ved hånden. Der er tre lommer til kort, én stor lomme til pengesedler og frontklappen lukker tæt med magnetisk lukning, så alle dine værdier bliver holdt godt på plads. Derudover er wallet-delen aftagelig, så det er muligt at tage telefonen ud af etuiet, men stadig skærme den mod brud grundet det ekstra cover, der normalvist sidder fast på indersiden af flipetuiet. Du får altså to produkter i ét, hvor du har frihed til at vælge mellem den fulde beskyttelse og opbevaring af kort og kontanter, eller at have telefonen i et mere simpelt cover uden de ekstra funktioner.

Det nydelige wallet-cover fra Puro fås i en simpel sort model, der ikke praler med vilde farver, mønstre eller andre iøjnefaldende detaljer uden praktisk funktion.Funktionalitet og kvalitet er nøgleordene her, og ydermere kan vi nævne, at der selvfølgelig også er fuld tilgængelighed til alle udgange og funktioner på din iPhone.
Puro EcoLeather Wallet cover passer til både iPhone 7 og 8 Plus. 

EAN: 8033830173295

Fra anden vinkel: Puro iPhone 8/7 Plus EcoLeather Wallet aftagelig
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.