Puro iPhone 8/7 Plus EcoLeather Wallet aftagelig

  • 299,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Puro iPhone 8 Plus EcoLeather Wallet med aftageligt flipcover er som skabt til den kvalitetsbevidste iPhone-ejer.

Wallet-etuiet er produceret i eco-læder, hvilket vil sige, at du får ægte læder, men hvor selve garvningsprocessen er udført med vegetabilske stoffer, og materialet er derfor mere miljøvenligt end ved den traditionelle garvingsprocess, hvor der ofte bliver benyttet miljøskadelige kemiske stoffer og farver.

Hvis du samtidigt er træt af at slæbe på både pung og mobil, når du begiver dig rundt, så er der endnu mere grund til at anskaffe et wallet-etui som dette.
Her er tænkt på det hele, og det er netop gjort muligt at opbevare både kort, kontanter og mobil i ét samlet produkt, så du altid har det vigtigste lige ved hånden. Der er tre lommer til kort, én stor lomme til pengesedler og frontklappen lukker tæt med magnetisk lukning, så alle dine værdier bliver holdt godt på plads. Derudover er wallet-delen aftagelig, så det er muligt at tage telefonen ud af etuiet, men stadig skærme den mod brud grundet det ekstra cover, der normalvist sidder fast på indersiden af flipetuiet. Du får altså to produkter i ét, hvor du har frihed til at vælge mellem den fulde beskyttelse og opbevaring af kort og kontanter, eller at have telefonen i et mere simpelt cover uden de ekstra funktioner.

Det nydelige wallet-cover fra Puro fås i en simpel sort model, der ikke praler med vilde farver, mønstre eller andre iøjnefaldende detaljer uden praktisk funktion.Funktionalitet og kvalitet er nøgleordene her, og ydermere kan vi nævne, at der selvfølgelig også er fuld tilgængelighed til alle udgange og funktioner på din iPhone.
Puro EcoLeather Wallet cover passer til både iPhone 7 og 8 Plus. 

EAN: 8033830173295

Fra anden vinkel: Puro iPhone 8/7 Plus EcoLeather Wallet aftagelig
Husk at købe tilbehør