For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro iPhone X 0.3 Nude Cover gul

  • 119,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Puro iPhone X 0.3 Nude Cover sortPuro iPhone X 0.3 Nude Cover gul
Produktbeskrivelse

iPhone X 0.3 Nude Cover er et ultra-slim cover, der er perfekt til dig, som ønsker maksimal fleksibilitet og kompatibilitet til din iPhone.

Solen skinner stadig lystigt, og med dette blændende gule silikone cover fra Puro kan du beholde sommerstemningen i dit liv til langt ind i efteråret. Coveret har ikke blot en trendy og iøjnefaldende farve, men det ultratynde- og fleksible silikonemateriale gør ligeledes coveret til et super godt valg, hvis man ønsker at bevare sin iPhones eksisterende, elegante form. Samtidigt tilfører coveret ikke yderligere tyngde til din iPhone på grund af sin tynde form og materialets lethed, men din telefon vil ikke være mindre beskyttet af den grund. Silikone er et yderst populært valg til smartphone covers, netop fordi det beskytter ekstra godt, sidder tætsluttet om telefonen og ligeledes tilfører et behageligt og pålideligt greb på telefonen.

iPhone X 0.3 Nude Coveret er til dig, der har behov for at beskytte din smartphone, men som ikke ønsker et voldsomt cover, der risikerer at overskygge den formfuldendte iPhone X. Ønsker du alligevel lidt mere telefonsjov, så findes coveret i en række skarpe farver, foruden denne frække gule model, der giver dig mulighed for at få en mere udtryksfuld beskyttelse til din mobiltelefon.

Farve: Gul.

 EAN: 8033830194061

Fra anden vinkel: Puro iPhone X 0.3 Nude Cover gul
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.