Puro iPhone X 0.3 Nude Cover gul

  • 119,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Puro iPhone X 0.3 Nude Cover sortPuro iPhone X 0.3 Nude Cover gul
Produktbeskrivelse

iPhone X 0.3 Nude Cover er et ultra-slim cover, der er perfekt til dig, som ønsker maksimal fleksibilitet og kompatibilitet til din iPhone.

Solen skinner stadig lystigt, og med dette blændende gule silikone cover fra Puro kan du beholde sommerstemningen i dit liv til langt ind i efteråret. Coveret har ikke blot en trendy og iøjnefaldende farve, men det ultratynde- og fleksible silikonemateriale gør ligeledes coveret til et super godt valg, hvis man ønsker at bevare sin iPhones eksisterende, elegante form. Samtidigt tilfører coveret ikke yderligere tyngde til din iPhone på grund af sin tynde form og materialets lethed, men din telefon vil ikke være mindre beskyttet af den grund. Silikone er et yderst populært valg til smartphone covers, netop fordi det beskytter ekstra godt, sidder tætsluttet om telefonen og ligeledes tilfører et behageligt og pålideligt greb på telefonen.

iPhone X 0.3 Nude Coveret er til dig, der har behov for at beskytte din smartphone, men som ikke ønsker et voldsomt cover, der risikerer at overskygge den formfuldendte iPhone X. Ønsker du alligevel lidt mere telefonsjov, så findes coveret i en række skarpe farver, foruden denne frække gule model, der giver dig mulighed for at få en mere udtryksfuld beskyttelse til din mobiltelefon.

Farve: Gul.

 EAN: 8033830194061

Fra anden vinkel: Puro iPhone X 0.3 Nude Cover gul
Husk at købe tilbehør