Puro iPhone X Hippie Chic Summer cover violet

Puro iPhone X Hippie Chic Summer cover violet

  • 199,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Puro iPhone X Hippie Chic Summer cover violet
Produktbeskrivelse

Puro iPhone X Hippie Chic Summer cover violet

Det nye iPhone X Puro Hippie Chic Cover er til dig med en klassisk og feminin stil, som leder efter exceptionel og elegant beskyttelse til din iPhone X. Coveret er pyntet med sølv og tørrede blomster af den ægte vare, der udtrykker et autentisk og tidløst design. Gør dig selv en tjeneste og giv din iPhone nyt liv med dette unikke mobilcover.

Du vil uden tvivl skille dig ud fra mængden af cover-trends, når du bevæger dig ud i sommervarmen. Skal du på stranden med veninder og venner, ud at drikke drinks i nattelivet, på shoppingtur eller bare hygge derhjemme, så vil du føle glæde hver eneste gang, du hiver din iPhone op af tasken.

Bagcoveret er fremstillet i det klare og smidige TPU-materiale, der har anti-ridse teknologi og som samtidigt bidrager til at fastholde coverets facon. Det smidige materiale giver god beskyttelse mod stød og omslutter telefonen hele vejen rundt. Coveret er derfor også let at tage af og på, og materialets lethed vil på ingen måde tynge din iPhone.

Du får alt det, du behøver med PUROs Hippie Chic-Cover til iPhone X, der både er æstetisk og funktionelt udarbejdet, således at du nu får endnu mere ud af din nye iPhone.


Farve: Violet.


EAN: 8033830264856

Husk at købe tilbehør