Puro iPhone XS Cover Duetto Wallet Detach

Puro iPhone XS Cover Duetto Wallet Detach

  • 299,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Puro iPhone Xs Cover Duetto Wallet Detach

Vælg et iPhone XS cover med kortholder fra PURO, hvis du sætter pris på funktionalitet og absolut beskyttelse af din iPhone. Kendetegnende ved et cover med kortholder er nemlig, at det lukker sig fuldstændigt om din iPhone XS, så både bagside, skærm og kanter er fuldt beskyttet. Coveret har desuden en praktisk magnetisk lukning, der sørger for at holde frontklappen godt på plads, så selv hvis du taber telefonen, vil skærmen ikke blive udsat.

Med en frontklap bliver det oveni købet også en let sag at se videoer eller fremvise indhold på din iPhone XS til venner og familie, eftersom den let kan stå oprejst på et bord uden at du skal holde den ud i strakt arm. På den måde kan alle bedre følge med i, hvad der foregår på skærmen, og du kan have hænderne fri.

Et PURO cover er praktisk på flere måder. (Som oftest) får du kortholder og lomme til pengesedler, der gør livet betragteligt lettere i bogstaveligste forstand. Du behøver nemlig ikke at slæbe på både mobil og pung, når du er på farten, men i stedet kan du nu have kontanter og de vigtigste kort lige ved hånden. Det letter i lommen, og bidrager med fornyet mobilitet og overblik over dine mest værdifulde ejendele.

- Nem aftageligt cover med magnetisk system
- 3 lommer til kort og 1 lomme til penge
- Ægte læder

Husk at købe tilbehør