For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro Samsung Galaxy S8 Duetto Wallet cover brun-gul

  • 349,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Puro Samsung Galaxy S8 Duetto Wallet brun-gul

En læder cover til Samsung Galaxy S8 kan så meget mere, end blot at beskytte din mobiltelefon. Der er nemlig tale om et cover udover det sædvanlige.
Du får nemlig plads til både kort og kontanter, så du altid har de vigtigste ting lige ved hånden. Denne læder cover har plads til kort. Der er derfor ingen grund til at slæbe pungen med, når du kan have det hele samlet ét sted. Slut med fyldte lommer eller tunge tasker.
I så fald kan du måske ikke nøjes med et læder cover, når du er ude, men ikke desto mindre har du mulighed for at spare en hel del plads, når du vælger at købe en lædertaske til din Galaxy. Og der er flere fordele til at have en lædertaske til mobil!

For det første er lædermaterialet en fordel for mange, fordi læder er noget af det mest holdbare indenfor mobilbeskyttelse. Det er tilmed ofte af en høj kvalitet og beskytter exceptionelt godt. På grund af den høje kvalitet, bliver læder også ofte associeret med elegance og luksus og med det klassiske, tidløse udtryk.

Det kan af og til være en dyr affære, men hos os får du læder cover til overordentlige fornuftige priser – og denne læder cover er ingen undtagelse.
For det andet er du sikret beskyttelse hele vejen rundt, så du aldrig skal bekymre dig om skrammer på hverken kanter, for- eller bagside, og det er selvfølgelig også muligt at benytte sig af alle betjeningsfunktioner og porte på din Samsung Galaxy S8.

- Med aftageligt bagcover og magnetisk system
- Du har fri adgang til alle betjeningsfunktioner
- Plads til kort

Fra anden vinkel: Puro Samsung Galaxy S8 Duetto Wallet cover brun-gul
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.