Puro Samsung Galaxy S9 EcoLeather Wallet Detach cover sort

  • 299,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Puro Samsung Galaxy S9 EcoLeather Wallet Detach cover sort

En læder cover til din Galaxy S9 kan så meget mere, end blot at beskytte din mobiltelefon. Der er nemlig tale om et cover udover det sædvanlige.
Du får nemlig plads til både kort og kontanter, så du altid har de vigtigste ting lige ved hånden. Denne læder cover har plads til kort. Der er derfor ingen grund til at slæbe pungen med, når du kan have det hele samlet ét sted. Slut med fyldte lommer eller tunge tasker.
I så fald kan du måske ikke nøjes med et læder cover, når du er ude, men ikke desto mindre har du mulighed for at spare en hel del plads, når du vælger at købe en lædertaske til din Galaxy S9. Og der er flere fordele til at have en lædertaske til mobil!

For det første er lædermaterialet en fordel for mange, fordi læder er noget af det mest holdbare indenfor mobilbeskyttelse. Det er tilmed ofte af en høj kvalitet og beskytter exceptionelt godt. På grund af den høje kvalitet, bliver læder også ofte associeret med elegance og luksus og med det klassiske, tidløse udtryk.

Det kan af og til være en dyr affære, men hos os får du læder cover til overordentlige fornuftige priser – og denne læder cover er ingen undtagelse.
For det andet er du sikret beskyttelse hele vejen rundt, så du aldrig skal bekymre dig om skrammer på hverken kanter, for- eller bagside, og det er selvfølgelig også muligt at benytte sig af alle betjeningsfunktioner og porte på din Galaxy S9.

- Med aftageligt bagcover og magnetisk system
- Du har fri adgang til alle betjeningsfunktioner
- Plads til kort

Fra anden vinkel: Puro Samsung Galaxy S9 EcoLeather Wallet Detach cover sort
Husk at købe tilbehør