Puro Samsung Galaxy S9 Milano Wallet cover - sort

  • 299,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Puro Samsung Galaxy S9 Milano Wallet cover opbevarer det hele for dig! Her får du både plads til telefon, penge og betalingskort, og det hele bliver holdt godt på plads af frontklappen med magnetisk lukkefunktion.
Udadtil er der tale om et flipcover, der er designet i en simpel stil uden nogen dikkedarer i form af glimmer, mønstre eller farver. Du får et funktionelt, sort cover fremstillet i PU-læder af den bedste kvalitet - det er nu engang den italienske Samsung Galaxy S9 cover-gigant, Puro, der står bag udviklingen og produktionen, og derfor er der også garanteret høje standarder for både design og kvalitet.


Betragt dig selv som godt beskyttet med dette wallet-etui - eller betragt i hvert fald din mobiltelefon som værende godt beskyttet. Flipcovers har den store fordel, at de beskytter telefonen hele vejen rundt, så både bagside, kanter og, vigtigst af alt, skærmen er pakket godt ind. På den måde kan du have glæde af sin Samsung Galaxy i meget længere tid og du undgår at skulle punge ud til dyre reparationer. Om ikke andet, ville du i så fald have din pung lige ved hånden sammen med telefonen. Det er en fordel, du til gengæld kan benytte dig af i mange andre situationer. 

Med Puro Samsung Galaxy S9 Milano Wallet får du altså:

- Et flipcover i god kvalitet fremstillet i PU-læder med indre cover i PC-plast
- Magnetisk lukkefunktion holder det hele på plads
- Lommer på indersiden af frontklappen til kort og kontanter: 3 kortlommer og 1 til kontanter
- Smart stå-funktion, så det er lettere at se film eller vise billeder frem til venner og familien uden at holde telefonen
- Perfekt pasform til Samsung Galaxy S9
- Fri adgang til alle udgange, funktioner og knapper
- Farve: Sort

Fra anden vinkel: Puro Samsung Galaxy S9 Milano Wallet cover - sort
Husk at købe tilbehør