For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Samsung Covers

Her hos os finder du alt det udstyr og Samsung Covers, du har brug for til at beskytte og booste din Galaxy mobil. Samsung har længe vist, at de er førende inden for ny teknologi - og det gælder ikke mindst smartphones og ekstraudstyr: hardcover, læder cover med kortholder til din Samsung Galaxy, vandtætte tasker, tpu etc. Din mobil skal passe til din livsstil og din personlighed. Det nytter ikke noget, hvis et af dine vigtigste værktøjer ikke er foreneligt med din hverdag. Personliggør din telefon med et personligt etui, der passer din hverdag og din smag.

Covers til Samsung Galaxy

Året og døgnet rundt bliver din Samsung Galaxy udsat for alt fra stød og snavs til vand og sne. Så der er mange gode grunde til at klæde den godt på, hvis du vil have den til at blive ved med at yde toppræstationer. Og det er både nemt og billigt, når du bruger Coverzone. Vi har både etuier, hard covers, løbearmbånd og tasker, som beskytter hele telefonen og andre, hvor fronten er fri, så du kan betjene din Samsung direkte i beskyttelsescover.

Mobiler i dag er hvbaterken billige eller lige til at erstatte. Vi har dem med os alle vegne, for vi bruger dem hele tiden og til alt. De er vores kalender, vores gps til når vi ikke kan finde vej, vores leksikon når vi skal vinde en diskussion, vores vindue til gamle bekendes liv gennem sociale medier, og så er de bare det ultimative tidsfordriv, som vi altid har lige ved hånden. Men ligesom vi ikke kommer igennem livet uden et par knubs her og der, så kan vores tro følgesvend også blive udsat for lidt af hvert. Derfor bør vi passe på dem, ligesom vi passer på os selv, når vi eksempelvis tager sikkerhedssele på i bilen.

Samsung Covers og mobiltilbehør

Beskyttelsescover til din Samsung Galaxy behøver dog hverken være klodset eller kedeligt med vores beskyttelses covers og etuier. Om du er til business casual og læder, eller du gerne vil have en telefontaske, der viser din mobil lækre design, så har vi, hvad du leder efter. Mange af vores Galaxy etuier og covers er fremstillet i højkvalitets læder, der giver et både stilfuldt og sofistikeret look samt en effektiv beskyttelse. Foretrækker du andre materialer som silikone, plastik eller TPU, finder du også et stort og spændende udvalg her. Og hvis du også mangler et micro cardbiltilbehør i form af holder eller smart sort bilholder med rotation fra Puro, det finder du også her hos os.

Langt de fleste modeller findes i forskellige farver og mønstre, som du kan tjekke ud her på hjemmesiden. Sort, hvid og gennemsigtig er klassikere, men måske leder du efter noget med lidt mere spræl? Skal din mobil være rød, gul, grøn eller blå? Zebrastribet eller have prikker? Er der noget, du ikke kan finde, skal du endelig bare kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din mobil. Klæder skaber folk – også klæder til telefoner.

Så hvorfor ikke klæde din lækkert på? Når du nu alligevel altid har din mobil med dig, kan den jo lige så godt være pæn at kigge på. Både for dig selv og for andre. Du går jo heller ikke i det samme sæt tøj hele året, så klæd din telefon på, så den er sikker og passer til dit outfit, vejret eller dit humør. Der er så mange muligheder, så kig vores produkter igennem og lad dig inspirere.

Samsung fortjener den bedste beskyttelse

Samsung er lige med inovation, og med deres flagskibsmodel Galaxyen, har de kombineret alt det bedste, de har at byde på – og det er meget. Det kræver en vis respekt for det gode håndværk og de store idéer, der er blevet til virkelighed og nu ligger i den hånd. Der er en grund til, at de har kald den Galaxy, for den indeholder hele verdener. Derfor bør du passe godt på den. Heldigvis for dig, er vi eksperter i, hvordan man sørger for, at det mesterværk af elektronik, du har købt, er beskyttet mod alt, hvad der plager mobiler.

Vi har beskyttelsecover til alle behov, så udforsk vores galakse af flipcases, hardcover, bumpers, etuier og punge i læder, silikone eller tpu og i alle regnbuens farver. Skulle du imod forventning ikke finde, hvad du leder efter, så vil vi meget gerne hjælpe. Sammen kan vi finde den bedste løsning til lige netop dine behov, så du og din Samsung Galaxy kan tage på eventyr sammen.

Vælg kvalitetstilbehør som matcher din Samsung Galaxy

Ved at vælge en Samsung Galaxy har du allerede vist, at du sætter pris på kvalitet og vil have maksimal ydelse for hver eneste krone. Det har vi respekt for og vi udvælger kun udstyr, der kan leve op til Samsungs høje niveau - og bidrage til at styrke ydelsen. Mulighederne er uendelige, og det får du hurtigt et indtryk af, når du går på opdagelse i udbuddet her på vores hjemmeside. Alle vores produkter er designede, så du aldrig hindrer brugen eller ydeevnen af din mobil.

Du kan altid være sikker på, at når du køber telefonbeskyttelse hos os, så vil du ikke have problemer med at etuiet dækker for knapper eller kamera. Vores covers sidder som de skal, så din mobil kan yde sin toppræstation mens den er beskyttet mod skidt, snavs, ridser, stød og meget, meget mere. Du har valgt en kvalitetstelefon, så vælg et kvalitetscover til den og få den bedste oplevelse. Her finder du også billigt magnet bilholder til din mobil.

Coverzone byder på den bedste pris

Hos Coverzone er du altid sikker på at få god service, hurtig levering og en rigtig skarp pris. Er du i tvivl om, hvordan du bedst beskytter din Samsung Galaxy med et beskyttelsescover - eller vil du blot vide mere om, hvordan du handler på siden? Så står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på +45 71 10 01 95 eller skriv til os. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder i menuen ”Om os” øverst på siden.

Vi er her for at hjælpe dig med at passe på din mobil, og vi er altid glade for spørgsmål – så kom bare med dem! Vi vil gerne tilbyde vores kunder den bedste service. I er nemlig vores vigtigste samarbejdspartnere. Derfor er jeres feedback også så uhyre vigtig for os. Så er der noget, du er i tvivl om, et produkt du ikke kan finde eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke men kontakt os med det samme. Vi sidder klar ved tasterne og telefonerne – med beskyttelsescover på selvfølgelig! Du kan også købe cover til iPhone X eller iPhone 8 cover.