For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Samsung Galaxy A7 2018 Covers, Tasker & Etuier

Beskyt din Samsung Galaxy A7 2018 med et cover. På Coverzone kan du finde lige nøjagtig dét mobilcover eller mobiltilbehør, som passer til dig. Vi har covers til Samsung Galaxy A7 2018 i TPU, læder og silikone, og panserglas til at beskytte displayet på din telefon. Se nærmere her på siden og se, om vi ikke kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige form for telefonbeskyttelse til din smartphone.

Elegant og lækker Samsung Galaxy A7 2018

Samsung Galaxy A7 2018 kan fås i tre forskellige farver; guld, blå og sort. Den har, som de andre Galaxy telefoner, fingeraftryks-scanner i ”hjem”-knappen, som bruges til at låse telefonen op og godkende køb m.m. Med telefonen følger der nogle fantastiske egenskaber, som gør at telefonen er alle pengene værd. Samsung Galaxy A7 2018 kører operatørsystemet Android v8.0 (Oreo) og drives af Octa-core processer med 4GB RAM. Telefonen er kompakt bygget og har en 15,24 cm skærm, med en skærmopløsning på 1080 x 2220 pixels. Den har Super AMOLED displaykapacitet og multi-toichscreen. Telefonen er 7,5 mm tyk, 76,8 mm bred, 159,8 mm høj og vejer 169 gram. Den er smuk og slank, hvilket betyder, at det sidder godt i hånden - på trods af den store skærmstørrelse - og det er Samsungs tyndeste håndsæt til dato.I den her smartphone, har Samsung haft sin primære fokus på, at lave fremstille et godt kamera. Kameraet bag på telefonen har en billedeopløsning på hele 5288 x 3968 pixels og har et 24MP frontkamera, som kan give nogle helt fremragende selfies. Så hvis du godt kan lide at tage selfies, så er resultatet helt skarpe og klare billeder. Udover det er der også to selfie-forsaget funktioner i kameraet; Ultra Wide Shot og Auto Selfie. Telefonen inkluderer også andre kamerafunktioner såsom touch-to-focus fokusering, ansigtsgenkendelse og geo-tagging. Når det kommer til batteriet, så er enheden lavet med 3300mAh, som giver hurtige opladnings-fordele. Det er muligt at lagre op til 64 GB på telefonen, og så har den en udvidelig hukommelsesindstilling på op til 512 GB. Når man holder telefonen i hånden, så føles den perfekt og luksuriøs.

Beskyt din Samsung Galaxy A7 2018 med stil
Som du nok godt ved, så er det en god idé at investere i mobiltilbehør som beskytter din telefon mod ridser, skrammer, knust glas, hårde slag og umuligt vejr. Covers og panserglas er super praktiske, men der er ingen der siger, at bare fordi det skal være praktisk, så kan det ikke være pænt og stilrent. Her på siden vil du finde mange forskellige slags covers, som både er praktiske, men også flotte. Der findes både simple og minimalistiske covers i sort eller hvid, men også sjove og mere finurlige covers med print på eller effekt i. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af mobilcovers og cases, alle med forskellige looks og designs, sådan at du har større mulighed for at finde det, som passer dig bedst. Udover at sælge covers og panserglas på Coverzone, sælger vi også andet tilbehør til din smartphone. Vi har blandt andet batterier, hvis batteriet nu skulle gå i stykker, og vi også reservedele til udskiftning af et ødelagt bagkamera. Derudover har vi også høretelefoner, kabler, bilopladere og meget andet. Du kan finde alt slags andet tilbehør, som vi udbyder, under kategorier.