For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Skærmbeskyttelse & panserglas til Samsung Galaxy | edge, s7, s6

Her finder du skærmbeskyttelse, for eksempel panserglas til Samsung Galaxy s7 edge, og det nyeste samsung tilbehør inden for beskyttelsesfilm og glasbeskyttelse. Så søger du den bedste skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S9 eller andre Samsung Galaxy modeller? Så er heldet med dig. Vi har et godt og selektivt udvalg af skærmbeskyttelse, panserglas og beskyttelsesfilm til din Samsung Galaxy.

Er der forskel på panserglas?

Panserglas er i almindelige termer et skudsikkert glas, som er opbygget i flere lag. I mobilsprog er panserglas en kraftig skærmbeskyttelse til din smartphone, tablet osv.
Der er forskel på panserglas, fordi du kan få beskyttelsesglasset i forskellige tykkelser. Man omtaler det nogle gange som 'ridse-resistent'.

Hvordan fjerner man panserglas?
Første regel: Vær forsigtig! Dernæst: Guides til sådan noget ér og bliver bedst forklaret visuelt. På YouTube kan du finde mange gode guides, til hvordan du fjerner panserglas. Søg for eksempel på: removal of tempered glass.

Hvorfor er skærmbeskyttelse vigtig?
Vi lever i en tid, hvor der forventes meget af os og vores telefoner – hvad enten det drejer sig om hårdt fysisk arbejde på arbejdspladsen, en hverdag, hvor der pendles frem og tilbage, eller skabelsen af et børnesikret hjem.
På den eller anden måde har du brug for at beskytte din telefon mod ridser og skrammer. Taber du telefonen på byggepladsen, eller bliver telefonen brugt jævnligt og skal den holde til et barns fantastiske, men nådesløse leg? Så er beskyttelse til din mobil uundværlig.
Skærmen er det mest følsomme område på din smartphone, og det er skærmen, som får din fulde opmærksomhed, når telefonen er i brug. Derfor har vi fokuseret på en suveræn beskyttelse, som ikke påvirker den gode oplevelse.
Med vores produkter kan du stadig lade fingrene glide hen over skærmen med samme styrke og temperament som før. Vores skærmbeskyttelse og panserglas til Samsung Galaxy s7 lader også telefonens skarphed og lys komme til udtryk.
Smartphones kan være hamrende dyre, så det er oplagt at passe godt på den. Med en god beskyttelse kan du forlænge levetiden på din mobil med op til flere år. Beskytter du din skærm, er der måske også mulighed for at sælge telefonen videre på et tidspunkt, hvis du har lyst.
I mange af vores pakker med skærmbeskyttelse finder du både beskyttelsesfilm, mikrofiberklud til rensning af skærm og et lille værktøj, så du kan påføre beskyttelsen hurtigt og nemt på din smartphone.
Vores sortiment dækker de fleste Samsung Galaxy modeller, og i produktnavnet kan du hurtig se, hvilket produkt, som passer til din telefon. Har du brug for fuld beskyttelse af hele telefonen, så se nærmere på vores fine udvalg af covers til Samsung.

Den første smartphone hed Simon – havde den mon skærmbeskyttelse?

Måske sidder du nu og tænker: ”Jamen, en touchskærm er jo lavet til at blive trykket på hele tiden, så den må kunne holde til nogle slag.” Og det er selvfølgelig heller ikke helt forkert, men touchskærmene bliver mere og mere følsomme, så telefonerne kan reagere hurtigt og samtidig give dig den bedste oplevelse med hensyn til lys, bevægelse m.m.
Faktisk har din lækre, nymodens smartphone en gammel forgænger – nemlig telefonen IBM SIMON fra 1992.
SIMON havde touchskærm – godt nok i monokrom, altså kun én farve, og touchskærmen blev helst brugt med touchpen og ikke med fedtfingrene.
Men SIMON var tung og stor og skulle altså ikke holde til at blive transporteret rundt i lommen eller i håndtasken. Derfor var en eventuel skærmbeskyttelse ikke så nødvendig, som den er i dag, hvor din smartphone er med dig overalt.
Om det overhovedet var muligt at forkæle SIMON med et Galaxy s8 cover, beskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelse, tror vi næppe – men du har muligheden for at forkæle dig selv og din mobil!

Hellere være på den sikre side …

Det er ikke for sjov, at vores interne motto er better safe than sorry (eller på godt dansk: hellere være på den sikre side) – for hvor har vi bare ofte set forholdsvis nye telefoner med store slidtager, grimme ridser og ødelagte skærme.
Men det er ikke din telefon! For her er du jo … i gang med at finde den perfekte skærmbeskyttelse til din mobil. Det er første spæde skridt mod den sikre side. Og vi forstår da godt, hvis du lige har spenderet flere tusind kroner på en ny telefon, at du ikke løber jublende ind i den første og den bedste butik for at lægge endnu flere penge for beskyttelse.
Men heldet er igen med dig! For hos Coverzone har vi sørget for gode, ærlige priser. Vores forhandlere leverer et stort parti til os, så vi kan skrue prisen ned på laveste blus. Desuden betaler vi fragten, når du handler for mere end 250 kr.
Til sidst vil vi blot byde dig velkommen! Gå på odagelse her på siden, put de produkter i kurven, som passer til dig og dine behov. 
Så har du din nye, uundværlige skærmbeskytter eller panserglas til din Samsung Galaxy inden for få dage.