For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Samsung og Lee Byung-Chull

Samsung er et Sydkoreansk firma grundlagt i 1938. Med kun 175 kroner på lommen grundlagde den dengang 28-årige Lee Byung-Chull, det som senere skulle gå hen og blive en af verdens førende virksomheder indenfor teknologi. Firmaet, der dengang bestod af et moderselskab og flere underselskaber, startede faktisk som en dagligvarebutik, der blandt andet solgte lokale grøntsager, fisk og nudler. I 1947 flyttede firmaet til Seoul, hvor hovedsædet også ligger i dag. Efter krigen var virksomheden fast besluttet på at genopbygge landet igen ved at fokusere på elektronik, og begyndte derfor blandt andet at fremstille vaskemaskiner og fjernsyn.

I 1980 bevægede de sig for første gang ind i telebranchen, hvor de oprindeligt producerede tele- og faxsystemer. Den første smartphone kan faktisk spores helt tilbage til 2001, hvor Samsung lancerede SPH-I300. Det var dog først med introduktionen af Galaxy II at firmaet for alvor viste muskler, og lagde sig i selen som en af de førende mobilproducenter. Siden lanceringen af den første model i Galaxy-serien har Samsung haft et konstant fokus på at udvikle kameraet, teknologien og designet. Særligt 8'eren med dens Infinity-display har været med til at sætte standarden for smartphones. Vi er sikre på at det ikke er tilfærdigt, at navnet på den populære model oversat til dansk betyder galakse. Ligesom galaksen rummer den nemlig uendeligt mange muligheder, som blot venter på at blive udforsket. Bare det at se en YouTube video på den imponerende OLED skærm burde overbevise dig om det potentiale, som ligger gemt i dette produkt. Derfor fortjener den også det rette udstyr, og det finder du her på siden. Det var lidt om Lidt om Samsung & Lee Byung-Chull.

Vælg det rette cover eller case

Når det kommer til cases og tilbehør til din Galaxy er valgmulighederne heldigvis også grænseløse. Hos myphone ved vi dog godt, at du nok ikke har tid til at lede hele internettet igennem efter det perfekte omslag til din telefon. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af covers, som lever op til de mest essentielle krav:

– Skræddersyet til den enkelte model
– Fri adgang til alle porte og kamera
– Udført i slidstærke materialer
– Designs til enhver smag

Vi kan særligt anbefale det specialdesignede view cover, som beskytter både front og bag, samtidig med at det stadig er muligt at holde øje med klokken, få notifikationer og se beskeder gennem det lille vindue i omslaget. Så beskytter du effektivt din mobil imod ridser, stød og bump på vejen. Hos os kan du også få en lang række andet udstyr, som kan være med til at gøre din oplevelsen med din Samsung endnu bedre. Husk at du kan købe billige Samsung Galaxy S9 covers og Samsung Galaxy S8 covers hos os. 

Vidste du for eksempel at, det er muligt at indsætte et ekstra hukommelseskort i din Galaxy S8 Plus? Det er ikke kun med til at forbedre ydeevnen på din telefon, men giver dig også muligheden for at tilføje op til 400 GB ekstra hukommelse. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om pladsmangel – lige meget hvor mange billeder, du måtte have liggende. Uanset hvilket produkt du søger, er vores priser er også helt i bund. Vi har prisgaranti, hvilket betyder at du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt du kan få produktet billigere et andet sted.