iPhone 7 silikone cover

iPhone 7 sort silikone curve TPU

39,00 DKK

iPhone 7 Gummi Cover

49,00 DKK

iPhone 7 Plastik Bagomslag

49,00 DKK

iPhone 7 - Transparent Ultra Thin cover silikone

49,00 DKK

iPhone 7 Bumper cover

69,00 DKK

Silikone cover fra os er i den højeste kvalitet

Køb iPhone 7 silikone cover hos os, og opnå du store besparelser. Vi leverer fragtfrit til din adresse ved køb over 150 kr. og vi opfylder alle kvalitetskrav til din telefon. Hos os får du en kvalitets silikone produkter af galverniseret plastik, kraftige TPU og meget mere.

Vi har det bedste online udvalg af produkter, som også varetager din telefons sikkerhed. Du vil få glæde af den i lang tid, da den er konstrueret til at kunne holde i mange år. Hvorfor vælge en vores TPU silikone produkter fra os? Hos os sørger vi for at produkter er i bedste kvalitet, bedste sikkerhed og holdbarhed, således at vi bl.a. fokuserer på slidstærk og robusthed.

Derudover har vi fremstillet den sådan, at den har en utrolig høj belastning for mobil, hvis du taber din Apple telefon uheldigt. Din fremtidige ny gummi omslag har en sikker og god slidstyrke, og dermed også lang levetid. For at se mere til vores effektive produkter, så kig her på vores webshop, hvor du også kan finde oplysninger om os, hvis du ønsker at stille eventuelle spørgsmål omkring din foretrukne produkt.