iPhone 5 / 5S / SE silikone cover

Hvis du leder efter iPhone 5 silikonecover eller et gummi cover, så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder silikone produkter, men også gummi og TPU - alt sammen til en god pris! I vores moderne verden er mobiltelefonen ofte helt central både socialt og professionelt, og af den grund er det vigtigt at sørge for god beskyttelse til din telefon! God mobil silikone beskyttelse kan gøre forskellen mellem et par kosmetiske skrammer og en død telefon i tilfælde af tab på gulvet.
Hvid silikone

19,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
iPhone 5 / 5S / SE Silikone cover - blødt

19,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
Silikone cover - sort

19,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
Sort TPU Omslag

39,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
Gennemsigtig Silikone cover iPhone 5S/5/SE

19,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage

Silikonecover din til iPhone 5 / 5s eller iPhone SE

Silikone produkter er en glimrende form for mobil beskyttelse. Et silikonecover til iPhone 5 giver god adgang til skærm og adgangsporte. Med effektiv beskyttelse undgår du skader og knubs på et af din telefons mest skrøbelige overflader, så et mobil produkt i silikone kommer med ekstra sindsro. Silikone er lavet af TPU (Termoplastisk Polyurethan) og udover at være meget slidbart og beskyttende, er det også stærkt vandafvisende. Designet er lige så enkelt som formålet og giver effektiv beskyttelse til hverdagsbrug af din mobiltelefon.

Et godt cover kan i mange situationer afgøre, hvorvidt man skal en tur ned at betale mange penge for at få lavet sin mobil. Ens telefon er en af de mest værdifulde ting man besidder, og alligevel beskytter mange mennesker den slet ikke godt nok. Skal ens telefon have god beskyttelse, hjælper det ikke bare at putte en lille skærmbeskytter på eller lignende – det hjælper ganske vist, men beskytter slet ikke nok imod de knubs, ens mobil får som aktiv telefonbruger. Når det kommer til covers er der rigtig mange muligheder. Der er dem, der bare beskytter imod de mest overfladiske skræmmer, og så er der dem der beskytter ens mobil, som var den i et penge skab. Problemet med dem, er dog at de er utrolig klodsede. Her hos forhandler vi alt lige etuier, til bumper cover til iPhone 5s  eller iPhone SE og helt normale silikone covers. Det kommer 100 % an på hvor meget man vil beskytte sin iPhone mobil, og hvor hårdt man behandler den. En klar fordel ved et iPhone SE silikone cover, er at de ofte er super lækre at holde ved, og giver på samme tid en rigtig god beskyttelse, når man taber den. Det er desuden ikke nemt bare at vælte den ned fra bordet eller sofaen, da silikonen klæber en smule fast til bordet, hvilket giver en hvis sikkerhed. Er man mere til iPhone 5s cover med plads til kort, er dette også et super valg. Ikke nok med at de også giver en rigtig god beskyttelse, er de også meget funktionelle at men har plads kort. Vi har for eksempel et etui, der udover at beskytter telefonen, også har kortholder i. Et andet er lavet som en lille lækker pung, som er super nem at have med, og ser super godt ud. Når det kommer til etuier, er der rigtig mange muligheder. Dette gør det nemt at finde det helt perfekte cover til iPhone 5s til lige netop ens egne behov, lige her hos.