For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.
    Stilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholder

Stilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholder

  • 99,00På lager
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Stilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholderStilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholder - turkisStilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholder - goldStilren og praktisk iPhone 6 cover med kortholder - rødBlå iPhone 6 cover med kortholder
Produktbeskrivelse

Sort iPhone 6 cover med kortholder – hold tingene samlet ét sted
Med dette stilrene, simple cover får du en god beskyttelse af hele din iPhone 6, mens du har dine kreditkort lige ved hånden. Så bliver det ikke nemmere at samle de mest nødvendige ting – pung og mobil – ét sted.

Vi kender det alle sammen: vi skal huske en million ting, inden vi går ud ad døren: Er lyset slukket? Har katten fået mad? Har vi fået pung og mobil med? Men med dette praktiske, lækre cover får du lidt mindre at huske på, når du er på farten.

Det gør hverdagen lidt nemmere, og telefonen er beskyttet mod skrammer, støv, stød og ridser. Du har stadig adgang til din telefons vigtigste porte, mens beskyttelsen er på. Det betyder, at du ikke behøver at tage coveret af og på – og derved forbliver pung og telefon samlet!

Derudover kan produktet anvendes som stander, så du ubesværet kan se film og tv-serier. Det er især en uundværlig luksus, når du for eksempel vil underholdes i toget eller i bilen.

Coveret har plads til et betalingskort, og med sin magnetiske lukning har du hurtig adgang til telefon eller kort. Etuiet er holdt i et simpelt design, og den sorte farve sikrer et tidløst design, som ikke går af mode.

Dette stilrene etui har med sin beskedne størrelse til formål at passe i jakke- og bukselommen eller i håndtasken.

I stedet for at slæbe rundt på en stor pung, får du her en kortholder, som er ved hånden hele tiden, og som samtidig ikke fylder for meget. Her får du et praktisk og funktionelt etui til din iPhone 6 til en billig pris, som holder din telefon fri fra skrammer med stil – til dig, som er træt af, at tasken eller lommen er fyldt med tusind ting, og som gerne vil have pung og mobil samlet ét sted.

Produktets vigtigste funktioner er den praktiske opbevaring af visitkort eller lignende, beskyttelse mod skrammer, standerfunktionen, magnetlukningen og din ubegrænsede adgang til din iPhone 6's vigtigste porte – tilslut for eksempel dine høretelefoner, mens telefonen er beskyttet.

Vi tilbyder også iPhone 6 cover med kreditkort holder, som har plads til 5 kort.

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.