For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.
    Smart og enkelt iPhone X/XS cover med kortholder

Smart og enkelt iPhone X/XS cover med kortholder

  • 99,00På Lager
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Du leder febrilsk efter din pung med dit kreditkort, som du ikke ved, hvor du har lagt. Havde du dog bare investeret i et stilrent og håndterligt iPhone X cover med kortholder – så ville du have haft dit kort lige ved hånden sammen med din mobil.

Heldigvis er det stadig muligt at sikre sig et flot og enkelt beskyttelse til mobilen, hvor du kan magasinere betalingskort eller lignende.

Den magnetiske lukning gør hylsteret super brugervenligt, og den kan holde til at blive lukket op igen og igen.

Nu, hvor du har forkælet dig selv med en brandgod telefon, er der ingen grund til at overlade telefonens levetid til tilfældighederne. Vores produkt beskytter hele din telefon, og du forlænger herved levetiden på telefonen, samtidig med at du slipper for grimme, irriterende ridser på skærmen og bagsiden.

Du kan lade coveret blive på, mens du oplader din telefon eller lytter til din yndlingssang via høretelefoner, fordi du stadig har adgang til diverse porte, mens din iPhone X er iført sit nye, lækre hylster.

Det sikrer både en god brugeroplevelse, men det sørger også for, at du altid har dit betalingskort lige ved hånden, fordi du kan lade coveret sidde på telefonen.

Der er plads til ét kort, og produktet har en god, lille størrelse til den praktiske hverdag. Det enkle design er en sikker vinder, du aldrig bliver træt af.
Dette produkt kan desuden anvendes som en stander, så du kan streame tv-serier, film og musik uden at løfte en finger – bogstavelig talt. Nu kan hænderne hænge slapt ned langs siden – eller du kan øve dig på at bruge spisepinde, mens du hygger dig foran skærmen.

Smart iPhone X/Xs cover med kortholder

Alt i alt får du et brugervenligt og fornødent mobilcover, som tjener sit formål til perfektion: Fuld beskyttelse, kortet lige ved hånden og håndfri underholdning – et køb, som helt sikkert betaler sig! Bestil nu og få leveret inden for et par dage. Dette cover passer også til iPhone X og iPhone Xs.

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.