Sony Cover

229,00

Lev.tid. 3-5 dage

229,00

Lev.tid. 3-5 dage

299,00

Lev.tid. 3-5 dage
Xperia silikone cover sort

59,00

Lev.tid. 3-5 dage

59,00

Lev.tid. 3-5 dage
Xperia XZ S-Curve cover

59,00

Lev.tid. 3-5 dage

Sony er en af de helt store elektronik giganter og producerer udover alle deres andre elektronikprodukter og seriøse og innovative mobiltelefoner. De har et stort udvalg med Xperia-modellerne som flagskib og en lang række andre mobiler, så der er noget til alle. Med et bred udvalg af telefoner kommer et endnu bredere udvalg af tilbehør, og det finder du lige her hos os

Din Sony er med dig, hvor end du går

Få ting er lige så vigtige som din Sony. Der er meget få ting, vi altid skal have med os, når vi går hjemmefra: pung, nøgler og mobiltelefon. Og for manges vedkommende ikke i den rækkefølge. Hvis du er ligesom de fleste af os, kan din Sony blive udsat for mangt og meget på en helt almindelig dag. Derfor bør du sørge for, at du giver den de bedste odds for at komme helskindet igennem dagen. Den er nemlig noget mere skrøbelig end din pung og dine nøgler. Når du køber et cover hos os, kan du være sikker på, at du har givet din mobil de bedst mulige forudsætninger for at afslutte dagen i samme stand, som den startede den.

Ikke én persons hverdag er magen til en andens. Derfor er hvad, der er det rette valg for din kollega eller din nabo, ikke nødvendigvis det rette valg for dig. Hvad man har brug for af beskyttelse til sin mobiltelefon er altid en individuel vurdering. På vores webshop er alle produkter beskrevet, så du kan danne dig et overblik over, hvordan de matcher med dine behov. Det er nemt og overskueligt at finde, hvad du skal bruge, når du handler hos os. Vi er selvfølgelig altid behjælpelige med råd og vejledning omkring, hvordan du bedst sikrer din mobil mod de farer, der lurer i lige netop din hverdag. Så hvis du har brug for hjælp er det bare et ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder klar med alle svarerne.

Alt i tilbehør og ekstra gadgets til din Sony mobil

Der findes masser af Gadgets og tilbehør til din Sony. Derfor skal også være plads til lidt sjov og komfort, når du handler tilbehør til din mobil. Derfor har vi langt mere end blot telefonbeskyttelse at tilbyde dig. Hvis du bruger din mobil som GPS i bilen, kan vi sørge for sikkerheden med en mobilholder og samtidig også sikre, at du ikke strander et eller andet fremmed sted, fordi du løber tør for strøm, hvis du nupper en mobiloplader til bilen med. Hvis du heller kommer frem ved egen kraft, har vi også armbånd og bælter, der gør dig i stand til at have mobil med på løbeturen.