For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Cover til tablet

Her på siden finder du iPad tilbehør, der er specielt udviklet til brug på tablet. Her findes også universalt tilbehør, som ikke nødvendigvis kun passer til iPad.
Find dit ønskede tilbehør her på siden, og bestil det allerede idag. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for at tilfredsstille og servicere alle vore kunder, så de får en god oplevelse når de handler hos os.

Tabletten - smartphonen og computerens kærlighedbarn

En tablet er den lækre mellemting mellem en smartphone og en computer. Den har computerens store skærm og hukommelse men er nem at have med sig, når man er på farten og ikke vil slæbe på for meget. Men medaljen har altid en bagside. Jo mere transportabel elektronik bliver, jo flere muligheder er der for, at det kan blive skadet. Lad dig ikke snyde af den større størrelse, det er mindst lige så vigtigt at beskytte din tablet, som det er at beskytte din smartphone. Den store skærm kan blive ridset lige så let som skærmen på din telefon – lettere faktisk for der er mere af den.

Derfor vil vi til enhver tid anbefale, at du investerer i skærmbeskyttelse til din tablet. For det er nemlig en investering i tablettens fremtid. Skærmbeskyttelse købt hos os vil aldrig kompromitere oplevelsen af din tablet. Billeder og farver forbliver knivskarpe, og din touchskærm vil være fuldkommen upåvirket. Den vil kun være stærkere og mere resistent overfor skader. Det er en lille ting, der går en verden til forskel, så vent ikke til uheldet er ude, og du har været nødt til at skifte skærmen. Beskyt din nu – du vil ikke fortryde det.

Beskyttelse af din tablet kan også være multifunktionelt

Selvom skærmen er en meget stor del af din tablet og vigtig at passe på, så er det alligevel en god idé at sørge for, at hele din tablet er beskyttet. Der er mange valgmuligheder, når du skal beslutte dig for, hvordan du vil passe på din tablet. Vi vil dog slå et slag for, at beskyttelse til tablets både kan være effektivt, flot og multifunktionelt uden at nogen af delene lider under de andre. Derfor har vi valgt, hvad vi mener, vil give dig den bedste beskyttelse, det lækreste look og spare dig for at skulle punge ud for flere produkter, end du behøver.

Vælg eksempelvis vores lækre book cover eller etui, der ikke bare ser flot ud, men også beskytter din tablet på for- og bagsiden, ja hele vejen rundt faktisk. Det fungerer samtidig som stander, så du kan se dine yndlingsfilm- og serier uden at skulle hænge ind over skærmen. Det nemt at sætte tabletten i og at tage den ud, da den sættes fast med sugekopper, der er fastmonterede i coveret. Der er dog ingen grund til at tage coveret af, da du har fri adgang til alle knapper og stik.