iPhone 7/8 lædercover taske

59,00 DKK

På Lager

Kvalitets læder tasker til iPhone 7

Står du og mangler en læder taske eller etui til iPhone 7, og leder du efter en omslag af høj kvalitet og bæredygtig design, som ligger i en prisklasse hvor alle kan være med, så er du kommet til det rette sted. Her går vi meget op i at levere kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser.

Foretrækker du derfor at beskytte din smartphone med et etui eller falder valget på et andet type materiale til din nye mobil, er det vigtigt for os at du får kvalitet for pengene. Vores udvalg af moderigtige tasker, præget af bæredygtig design, sikrer dig en langvarig beskyttelse som både kan dække dine æstetiske behov samtidig med at beskytte din mobiltelefon mod uforudsete skader.

Har du brug for at din omslag dækker de mere partiske behov kan du for eksempel vælge et book omslag med plads til kreditkort og med magnet lukning. For dig som søger beskyttelse til din enhed når du lægger den fra dig, men foretrækker the real deal når du står med den i hånden, kunne du overveje at købe en mere diskret, den såkaldte sokke, som findes i tekstil udgave. Denne type omslag lader dig nemt og hurtigt at trække din enhed op, og skubbe den ned igen når du er færdig med at bruge den. Og husk at vi altid står klar til at hjælpe dig på vej.