For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Tilbud på mobiltilbehør og covers

Tilbud på mobiltilbehør og covers - Her på siden har vi samlet alle de gode tilbud på mobilbeskyttelse, så du har rig mulighed for at anskaffe den bedste beskyttelse til din mobiltelefon uden at betale dyre domme. Vi har mobiludstyr for enhver smag til uhørt lave priser. 

Det er virkelig vigtigt at passe godt på sin mobiltelefon, men vi forstår også, at det kan være træls at skulle investere i ekstra udstyr, når man netop har givet flere tusinde kroner for en ny smartphone.  Ikke desto mindre, er det en nødvendighed, hvis man ønsker at passe godt på sin dyrt-indkøbte telefon. Med et beskyttende omslag kan din mobiltelefon nemlig holde meget længere, end hvis du undlader at købe et etui til den, og du kan også slappe af og vide, at du i stedet kan spare penge på reparationer, hvis uheldet skulle ske, at du taber telefonen. Det kan ske for selv den bedste mobil-bruger.  Hvis du alligevel overvejer at nedprioritere køb af beskyttelse, så er vi glade for, at du er kommet forbi denne side, inden beslutningen er endeligt taget. Her har vi nemlig samlet alle de bedste tilbud, så selv den fattigste smartphone-ejer har mulighed for at anskaffe beskyttende billige tilbehør til sin enhed.

Vi har tilbud på både de helgarderende flip- eller book-covers, taskeetuier, bumpers, panserglas m.m. og et stort udvalg af etuier i forskellige materialer så som fleksibel silikone, hårdfør PC og TPU, læder af den ægte vare og PU-læder i den bedste kvalitet.

Tag et kig på de mange tilbud og gør en god handel.