For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Sådan passer du på dit mobilcover

Det kan være mange penge værd at have en god beskyttelse til din mobiltelefon. Derfor er det også værd at passe godt på dit cover. Især hvis du er blevet rigtig glad for det, du har.

Mange af de produkter, vi taler om her, er lavet af silikone. De vil med tiden blive slidt og snavset, og nogle produkter kan falme og blive gullige i sollyset. Generelt skal din mobil holde til meget. At blive hevet op af lommen og puttet i igen mange gange hver dag, at blive smidt, lagt eller stillet på alle mulige underlag, at blive holdt på med snavsede og fedtede fingre. Og meget mere. Der er altså ikke noget at sige til, at din mobil og ikke mindst coveret bliver udsat for slidtage.

Vi vil derfor gerne give dig et par tips om, hvordan du kan vedligeholde dine produkter.

Sæbe og vand
Du kan nå langt med opvaskesæbe og vand. Vrid en blød klud op i varmt vand og tryk en lille dråbe sæbe ud på silikone-overfladen. Endelig ikke for meget. Tør hele overfladen grundigt af og gnid lidt ekstra, hvis der er pletter eller striber. Vrid kluden op igen og tør af en ekstra gang, så du fjerner de sidste sæberester. Hvis der er særligt genstridige pletter, kan du bruge en gammel tandbørste til at skrubbe forsigtigt på silikonen.

Blegemiddel og vand

Hvis du har et hvidt cover, som er ved at blive gulligt, kan du med fordel rense det i en blanding af blegemiddel og vand. Det må du naturligvis aldrig benytte til farvede silikoneprodukter, da det kan tage farven. Blegemiddel er et stærkt kemisk stof, så brug det forsigtigt og ikke for ofte. Bland kun en teskefuld blegemiddel i en stor balje varmt vand, og lad coveret ligge i badet i nogle minutter. Tag altid gummihandsker på, når du arbejder med det.

I opvaskemaskinen

En nem løsning er at putte dit silikonecover i opvaskemaskinen. Der er dog en vis risiko for, at produktet bliver skadet, så sørg for at det bliver placeret sikkert i den øverste hylde. Den løsning dur kun med enkle produkter uden løsdele eller særlige pyntedele. Desuden er det vigtigt at bruge et vaskeprogram med lave temperaturer.

Brug husholdningssprit

En flaske isopropylalkohol – eller bedre kendt som husholdningssprit – og nogle vatpuder er en god hjælp til at tørre dit cover af for fedtpletter og snavs. Det fungerer bedst derhjemme, men hvis du gerne vil have noget tilsvarende med på tur, så kan du købe små spritklude, som du let kan have med i en taske.

En vigtig detalje

Du har sikkert selv fundet ud af det, men vi vil alligevel minde om, at du skal fjerne mobilen fra dit cover, inden du tager fat på nogen af de ovenstående metoder. Det er også klogt at lade silikonen tørre, inden du svøber den om smartphonen igen.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af din rengøringsindsats, så er det hverken dyrt eller svært at finde et nyt cover til mobiltelefon som passer til dit behov. Se udvalget her.