For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Træt af at din smartphone går i stykker i tide og utide?

Træt af at din iPhone går i stykker i tide og utide? – Sådan her undgår du det

Træt af at din smartphone går i stykker i tide og utide? – Sådan her undgår du det Vi kender det nok alle sammen – man kommer lige til at lægge telefonen lidt forkert og bum, så ligger den på gulvet. Eller måske opbevarer man sin telefon i sin taske i mange timer af dagen sammen med alt muligt andet skrammel. Så bliver telefonen altså efterhånden slidt med ridser og skrammer over det hele. Hvordan undgår man det så? Det er ganske enkelt – med et cover til iPhone x. I dag ser man efterhånden ikke mange telefoner, hvor der ikke er en eller anden form for cover på. Med et cover, kan du beskytte din telefon mod de ridser og skrammer den bliver udsat for i dagligdagen.

Invester i et cover og undgå dyre reparationer

Et af argumenterne for at bruge penge på et cover er, at det er en investering og en forsikring mod at skulle betale for dyre reparationer. Hvis man ikke har et cover på sin telefon, skal der ikke meget til, før telefonen er ødelagt og dermed skal repareres. Det kan være rigtig dyrt. Derfor bør man bruge lidt penge på at købe et godt cover, så telefonen er bedre beskyttet mod slag og slid. Dermed ikke sagt at coveret kan beskytte telefonen mod alle slag. Hvis man taber den på en uheldig måde, kan den sagtens stadigvæk gå i stykker, selvom man har et cover på. Coveret øger bare chancerne for at det ikke går galt, hvis man er uheldig. Coveret forlænger desuden telefonens levetid ved at beskytte mod de irriterende små ridser og skrammer, der kommer, når man har telefonen med sig overalt man er.

Hvilket cover skal du så vælge?

Nu har vi fået fastslået, at det godt kan betale sig at bruge lidt penge på at købe et cover. Men hvilket cover skal man så vælge? Der findes mange forskellige typer af covers, så det kan være svært at finde rundt i. Først og fremmest skal du bestemme dig for, hvor godt telefonen skal beskyttes. Hvis det bare er bagsiden du vil have beskyttet, kan du vælge hardcovers eller covers i silikone. Disse er gode, hvis man f.eks. har panserglas på ens skærm og derfor ikke har brug for yderligere beskyttelse af skærmen. Hvis man gerne vil have beskyttet hele telefonen, altså både forside og bagside, skal man have et flip cover eller et etui. Førstnævnte er helt klart den smarteste og nemmeste løsning. Disse covers fås ofte i læder eller imiteret læder, og har en nem magnetisk lukkefunktion. Det er således nemt at komme til at tjekke telefonen, når man har brug for det. Coveret beskytter både telefonens forside og bagside, og ser samtidig stilfuldt ud.

Mangler du tilbehør til din mobil?

Rigtig mange mennesker i dag er den glade ejer en af iPhone og i stigende grad bliver vi også afhængige af diverse former for tilbehør, nøjagtig som vi køber tilbehør til vore hjem eller bil. Coverzone.dk tilbyder en lang række forskellige slags tilbehør til iPhone. Alt efter hvad dit behov måtte være kan du hos Coverzone.dk finde alt fra opladere til skærmbeskyttelse til din telefon. Hvilken slags tilbehør du har brug for er i høj grad en individuel sag samt hvor mange penge du ønsker at bruge på det.