Ultra tyndt iPhone XS Max cover

Ultra tyndt iPhone XS Max cover

  • 59,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Ultra-tyndt cover til iPhone XS Max er et must-have, hvis du ikke bryder dig om at skulle skjule din nye iPhone med et cover blot for at beskytte den sarte sag. Den hovedpine kan de tynde mobiletuier lindre for dig, for med et ultra-tyndt cover kan du få det hele.

Beskyt dit kæreste eje med et etui, der ikke tildækker den, men lader dig beholde den fantastiske følelse af en telefon i topklasse.


Det kan virkelig være en stor udfordring at skulle beslutte sig for et cover til den nye iPhone XS Max, når nu den er så perfekt skabt, som den er. Vi kan godt forstå, hvis du gerne vil vise din nye iPhone frem for hele verden, og det kan du nu med dette helt enkle mobilcover.

Samtidigt er telefonen godt beskyttet, og du undgår derved at bruge flere penge på ærgerlige reparationer. Det er derfor, at et ultra tyndt cover til iPhone XS Max er den perfekte løsning, fordi du får et cover, der slutter helt tæt om telefonen og ikke giver fornemmelsen af et ekstra lag. Det er nemt at sætte pris på, når man har anskaffet sig den største smartphone produceret til dato.


Farve: Sort
Materiale: TPU-silikone/plast 
Passer til iPhone XS Max

Husk at købe tilbehør